Tjenester | Regnskap Fra A-Å | Regnskap Øst

VÅRE TJENESTER

Lønn

Vi utfører alle typer oppgaver innenfor lønn, fra timeregistrering til lønnsutbetaling, utsendelse av lønnsslipper og innsending av A-melding.  Lønnssystemet er integrert med de fleste sidesystem, slik at timeregistrering fra andre system lett kan importeres inn i vårt lønnssystemet.  Vårt mål er å sikre din bedrift kvalitet, kompetanse og effektive rutiner rundt lønn.

Regnskap

Regnskap Øst AS har solid erfaring innen økonomi, regnskap og lønn.  Vi bruker skybaserte systemer som gir mulighet til å forenkle regnskapsarbeidet både for kunden og oss, slik at vi i større grad kan ha fokus på kvalitet.  Ved full utnyttelse av systemet og levering av bilag fortløpende, vil regnskapet være a jour til enhver tid.  Vi utfører alle oppgaver fra bilagsregistrering til ferdig rapport, og vi tar oss gjerne av remitteringen.

Fakturering

Effektive faktureringsrutiner forbedrer din likviditet. Regnskap Øst AS tilbyr tjenester innenfor fakturering, purring og videreformidling til inkasso. Det fins flere løsninger som kan kobles opp mot fakturering, ta kontakt med oss for løsninger og priser for din bedrift.

Økonomisk rådgivning

Vi tilbyr flere tjenester innen økonomisk rådgivning: budsjettering, kalkyler, likviditetsstyring, regnskapsanalyse, bistand med valg av selskapsform og stiftelse av selskaper, skatte- og avgiftsrådgivning, og bistand med søknader.

Årsregnskap

Alle norske regnskapspliktige bedrifter er omfattet av regnskapsloven, og skal som minimum utarbeide et årsregnskap som viser de økonomiske aktivitetene bedriften har hatt i løpet av året. Regnskap Øst AS utarbeider årsregnskap med noter, både for aksjeselskaper og andre selskaper. Ta kontakt for mer informasjon.

Ligningspapirer

Sammen med årsregnskapet er ligningspapirene med på å danne grunnlaget for skatteleggingen av bedrift og bedriftseier. For riktig grunnlag av skatt er det viktig at årsregnskapet er utført med stor nøyaktighet., da dette danner grunnlaget for korrekte og godt utfylte ligningspapirer. Regnskap Øst AS utarbeider skattemeldingen med vedlegg for alle typer selskaper, samt personlige skatteytere.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud!